12nisatv.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΡΟΔΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τη Ρόδο – Έκκληση στους πολίτες από την Πολιτική Προστασία

Κοινοποίηση

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κακοκαιρία που πλήττει το νησί της Ρόδου από τα ξημερώματα, με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις καθώς και τους πολύ δυνατούς ανέμους, εντάσεων έως και 9 μποφόρ.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν προβλήματα και καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων προς και από τα Δωδεκάνησα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου λίγο μετά τις 8 το πρωί δέχθηκε κλήσεις για σπασμένα δέντρα στην πόλη της Ρόδου.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας πολλά σημεία στο νησί παραμένουν χωρίς φωτεινούς σηματοδότες, ενώ λίγο μετά τις 7 το πρωί καταγράφηκαν μικρές διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Ρόδου, ωστόσο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του δήμου και της Περιφέρειας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες.

Ροδιακή
Ροδιακή
Ροδιακή

πηγή newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΑΣΑ: Οι πολίτες αποφασίζουν για το νέο σύστημα δημόσιων μεταφορών στην Αττική – Ξεκινά μεγάλη έρευνα για το στρατηγικό σχέδιο μεταφορών

Τμήματα κολύμβησης για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας

«Ο Δήμος Ρόδου αξιοποιεί κάθε ευκαιρία ανάπτυξης και συνεργασίας ακολουθώντας τον δρόμο των συνεργειών και όχι των αποκλεισμών»